2014. június 25., szerda

8. rész

Na, innentől kezdődnek majd a bajok és az izgalmak. :D Mindenkinek jó olvasást. :)

- Még kérdezed, hogy jól aludtam-e?! Néha...annyira...agrrr! -morogtam, majd kiviharoztam a szobából, egyenesen a fürdőszobába. Próbáltam valahogy rendbe tenni magam, több-kevesebb sikerrel.
Mikor visszamentem a szobámba, Castiel már nagyban kajált, mindössze egy fél szelet kenyeret hagyott nekem.
- Ennyi van?
-Miért, többet látsz? -kérdezte flegmán.
- Neked aztán van bőr a képeden! -morogtam. -Na, ha már úgy is végeztél, menjél ki! Szeretnék felöltözni.
-Azt, megnézném én is. -vigyorogta.
-Szatír! Kifelé!
-Jól van, megyek már. -mondta. Miközben ment ki még önelégült mosollyal végig nézett rajtam aztán kiment. Szeretném tudni mi jár ilyenkor a fejében, de lehet sejtem.
*Castiel: Az ajtó előtt várakoztam. Kész szerencse, hogy senki nem vett észre, mert akkor aztán kapnék Liza apjától, nem keveset. Miért küld ki állandóan? Annyira vágyom rá...Már régóta meg akarom szerezni magamnak a csajt. Úgy is az enyém lesz, nem akarok tőle semmi mást, csak egy éjszakát.*
Amikor kész lettem szóltam Castnak, hogy bejöhet. Épp időben, mert apa épp ekkor rontott ki a szobából, anyával meg a többiekkel.
-Elizabeth!! Azonnal gyere le, beszélnünk kell!- harsogta.
-Mit csináltam már megint?!
-Semmit, de muszáj megbeszélni valamit. Gyere!
Ráparancsoltam Castra, hogy maradjon a szobában, amíg lent vagyok.

-Na gyerekek! -kezdte apám nagy beszámolóját. -Fontos dolog, az amiért most iderángattalak benneteket...
Hát, én már ezután a mondat után halálra untam magam, Amber a körmét reszelgette, Nathaniel meg egy...papucs.
-FIGYELNÉTEK VÉGRE?! NEM AZÉRT UGATOK ITT, HOGY MAGAMNAK BESZÉLJEK!!! -úgy összerezzentem. Mint a mennydörgés, olyan volt a hangja.
-Na szóval...akkor rövidre fogom. Kaptam egy nagyon jó állást Angliában és úgy döntöttem, hogy kimegyek oda dolgozni. Amber velem jön. Úgyis állandóan marjátok egymást! Nathaniel pedig...szintén kijön velem, de ő csak pár hónapra. Te, Eliza, itt maradsz anyáddal, mivel még egyrészt kiskorú vagy, másrészt meg azt akarom, hogy a gimit itt fejezd be.
Azt hittem rosszul hallok. -Na várjál. Szóval most te kimész Angliába, viszed magaddal mindkét tesómat, nekem meg itt kell maradnom? Ez nem fair! Én miért nem?
-Csend! Nem mondtam, hogy nem jöhetsz. Jöhetsz, de majd csak azután, hogy elvégezted a sulit! Ebből nem engedek! És itt a vége!

Apám bejelentésétől csaknem sokkot kaptam. Úgy mentem fel a lépcsőn mint aki alva jár. Még ültem pár percig az ágyamon, Cast mellettem.

-Hallottad?
-Az egészet. De te legalább itt maradsz velem. -mondta. *Eliza csodálattal nézett a srác szürke szemeibe. Fogalma se volt azokról a hátsó szándékokról, amelyek talán az egész barátságukat tönkreteszik majd. Ez az Angliai út pont jókor jött Castielnek. Kevesebb dologra kell figyelnie.*
-Indulni kéne. -szólalt meg Cast, hosszú csend után.

A suliba együtt mentünk, Cast észrevétlenül kilopódzott az ablakomon. Ma van az utolsó tanítási nap. A suliba rögtön odacsapódtam Kimhez, Rosalyához, Violához...Castiel Lyshez ment. Arcon pusziltam  mindhárom lányt és együtt mentünk az órákra. Az első három óra beszélgetéssel, játékkal telt. Az egész osztályban káosz uralkodott. Dakota az asztalon táncolt,, a szemeteskukával pózolt, miközben Dajan videózta. Dakota ki volt sminkelve :D Idióták. Alexy Armint cukkolta, mindenféle színes szalagokat, kötött Armin hajába, amíg az a padon fekve aludt.
-Ha már ilyen jó az osztályközösség -kiabáltam Kimnek- miért nem rendezünk egy évzáró bulit?
-Ez rohadt jó ötlet, Liza! -mondta a fekete barátnőm. Hogy mindenki jól lássa, felállt az asztalra.
-Hé, emberek...-szólt Kim, de a nagy zsivajban senki se értette.
-MONDOM, HÉÉÉÉÉ!! FIGYELNÉTEK VÉGRE, RIZSAGYÚAK!!
-Milyen rizs? -ébredt fel Armin. Mi persze azonnal szakadtunk a nevetéstől, olyan röhejes látványt nyújtott a szalagokkal... :D
-Na, azt találtuk ki, hogy ha már olyan idióták vagytok, rendezhetnénk egy évzáró bulit! Mindenki meg van hívva! Szombatra kibéreljük a Singet, elég menő hely, lesz billiárd meg, amit csak el tudtok képzelni. Nyolckor kezdődik a buli.
-Háh, király!! -üvöltötte Dakota. -Lesznek jó nők? *vigyorog*
-Hívjatok akit akartok! -mondta Kim. Rosalya kicsit kétkedve fogadta a buli ötletet, nem olyan bulizós fajta, de ha meglátja a sok jó pasit, felenged. :D

A szünetben rögtön megkerestem Lyst és Castielt és meghívtam őket a bulira. Mindketten jönnek. Ezután elindultam a büféhez venni kaját, szörnyen éhes vagyok.

*Castiel: -Te Lys! Itt az alkalom.
-Hm?
-Hát Eliza meg én...hogy...
-Mi?! Te hülye vagy, komolyan!
-Most miért? A tájfutáson majdnem összejött...a bulin sikerülni fog. Most minden úgy alakul ahogy szeretném.
-Én úgy tudtam boldog vagy Deborahval!
-Őt szeretem is! Eliza, csak...kell nekem és kész.
-Ezt soha nem bocsátja meg neked! Gondolkozz már barátok vagytok!
-Én soha nem tekintettem rá úgy. Csak mint egy lányra, akit meg akarok kapni.
-Nem értelek. Ha boldog vagy Debbyvel, miért érdekel a vörös?
-Nem tudom...az egészet nem értem, csak kell nekem, ennyit tudok.
-Na, jó, én ebbe nem akarok benne lenni. Csinálj amit akarsz. -mondta Lys, majd elviharzott mellőlem. Idióta ez a gyerek. A buliig még puhítanom kell egy kicsit Lizát, hogy eljöjjön velem. Nehéz dolgom lesz, a tegnap este miatt. *

A suliból hazafele tartottam, mikor felfigyeltem egy korombeli csapatra a helyi mozinál. Cigiztek. Arra volt a legrövidebb az út, így arra fele mentem. Volt ott egy hosszú, barna hajú lány. Felfigyelt rám, kicsit kihívó volt a szerelésem ma, elismerem. Mikor elmentem mellettük, a csaj utánam jött.
-Hé, várj már! Te a Sweet Amorisba jársz, ugye?
-Iiigen, oda. Miért?
-Csak nagyon hasonlítasz a pasimra. Már meg ne sértődj, csak a rövid vörös hajad miatt. Figyelj, sztem mi nagyon jó barátok lennénk. -mosolygott rám. Na, ilyet se él át mindennap az ember. Odajön hozzá egy tök ismeretlen csak, és minden ok nélkül barátkozni akar. Már egyre jobban kezdett érdekelni, ki ez a lány.
-Mi a neved?
-Elizabeth. De a barátaimnak akármi: Liza, Eliza Lizzy. És a tied?
-Deborah. -felelte vidáman. -De jó, van egy új barátnőm. -ujjongott. -Nagyon jóban leszünk, meglátod.
-Igen, biztosan. -feleltem. -És ki a barátod, ha szabad kérdeznem.
-Óh, lényegtelen ki. De nagyon szeretem őt. És ő is engem, a legboldogabbak vagyunk a világon.
-Igen, jó, ha az ember mellett van valaki. -feleltem és akaratlanul Castielre gondoltam. Vajon milyen lenne, ha mi...na ezt jó lesz elfelejteni. Csak barátok vagyunk és a legjobbak.
-Pontosan!-felelte Debby.
-Figyelj, bulit tartunk a Singbe, holnap. Nincs kedved jönni?
-De van! Oh, nagyon jó lesz. Egy jó barátság kezdete :)


2014. június 12., csütörtök

Közlemény

Sziasztok Kedves Olvasók! Sajnálom, hogy már egy jó ideje nem jelentkeztem, de egyrészt ötlet hiány is volt másrészt meg rengeteg a dolgom, érettségi, tanulás ezerrel stb. A jövő hónaptól kezdve megpróbálok rendszeresen írni :) Megértéseteket köszönöm! ♥ :)

Ui.: A karakterek erős jellemváltozáson fognak keresztül menni. Ötletem van bőven, szal lesz izgalom :D